Elektrische fietsen van Trek, Oxford. 

Met de elektrische fietsen van Trek en Oxford kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid. Onze elektrische fietsen blinken uit op vlak van actieradius en een laag gewicht. 

 

Elektrische fietsen zitten sterk in opmars. Terecht! Ze bieden een uitstekende oplossing voor langere dagelijkse verplaatsingen of voor mensen die ook op latere leeftijd van de gezonde buitenlucht willen blijven genieten. 

Een complete service voor je elektrische fiets

Koop je elektrische fiets bij Costermans Wielersport. Je schaft niet alleen kwaliteit aan, je bent ook verzekerd van een sterke naservice. Wij bieden een complete onderhouds- en hersteldienst voor elektrische fietsen. Zo hebben we voor onze twee merken Trek en Oxford de belangrijkste wisselstukken permanent in stock, waardoor je mag rekenen op snelle herstellingen. 

 

Duurt het toch iets langer? Dan geven we je graag een andere elektrische fiets in bruikleen. 

Actieradius, gewicht én oplaadtijd

Bij onze keuze voor Trek en Oxford, zijn we vertrokken van de belangrijkste vragen die een elektrische fietser zich stelt: actieradius, gewicht en oplaadtijd. 

  • De actieradius hangt af van talrijke factoren, waaronder je eigen gewicht, de bandenspanning, de stand waarin je fietst, het batterijbeheer en het wegdek. Met Trek en Oxford ben je alvast verzekerd van maximale afstanden.
  • Ook qua gewicht maak je vooral met Trek de juiste keuze. Dit sportieve merk combineert de voordelen van een elektrische fiets met een grote wendbaarheid en extra gemak om je elektrische fiets te transporteren. 
  • Wat betreft de oplaadtijd blinken zowel Trek als Oxford uit in technologische innovatie. Beide merken investeren voortdurend in de ontwikkeling van nog betere batterijen die steeds sneller opladen. 
Trek e citybike
Merken Motor Batterij