Al meer dan 25 jaar dealer van Trek 

Talrijke competitierenners en wielertoeristen – jong én oud – vertrouwen op onze expertise om een racefiets te adviseren of samen te stellen die perfect bij hun lichaamsmaten en -positie past. Wij specialiseren ons diepgaand in  het topmerk Trek.  

De juiste racefiets voor elke coureur

Iedereen heeft andere lichaamsmaten en een andere lichaamspositie op een racefiets. We besteden veel tijd en aandacht aan een computergestuurde lichaamsmeting en volledige bikefitting

We zoeken het passende model koersfiets met de juiste maten. Vervolgens stellen we de gekozen racefiets volledig op je lichaam af.

14240661 744536992353552 1827798871 N 3

Een kant-en-klaar model of volledig maatwerk? 

Afhankelijk van je verwachtingen en budget zoeken we binnen het bestaande gamma van onze merken een kant-en-klare racefiets die perfect bij je past. Gegarandeerd hebben we wat je zoekt. In onze winkel kan je op elk moment tientallen racefietsen bezichtigen.

 

Of kies je eerder voor een exclusief samengestelde high-end racefiets waarbij we elke component individueel selecteren volgens jouw specifieke eisen? Dat kan ook. Stap voor stap stellen we jouw ideale racefiets samen. 

Waarom Trek? 

Wij werken al meer dan 25 jaar met Trek , waardoor we als officiële dealer een zeer hechte band opbouwden met deze fietsfabrikant. Dit merk blinkt niet alleen uit door zijn kwaliteit en innovativiteit, het levert ook een uiterst snelle (na)service

 

Trek  kent de afgelopen jaren een sterke groei in het profpeloton.  De coureurs van Lidle Trek rijden uiteraard met Trek. 

Choose Your Weapon